Labdarúgás

2024.06.29. 14:15

Eger SE: korán esett gól döntött a Kazincbarcika javára

Az NB I.-es DVTK elleni mérkőzés után három nappal, az NB II.-es Kazincbarcika látta vendégül az Eger SE NB III.-as csapatát a felkészülés keretében

Bódi Csaba

Az egriek (pirosban) elszántságára nem lehetett panasz

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az egriek hétközben Diósgyőrben játszották nyári első edzőmeccsüket, ahol az immár Simon Antal vezette gárda 2–0-s vereséget szenvedett az élvonalban szereplő hazaiaktól. Szombaton aztán újra Borsodban volt jelenése az ESE-nek. A KBSC délelőtt 10 órakor fogadta a piros-kék együttest, amellyel szemben Katona István már az 5. percben betalált. Kevesen gondolták, hogy ezután már nem születik több gól, mégis így történt. Ez pedig azt is mutatja, hogy védekezésben nagyon kitett magáért az együttes.

Felkészülési mérkőzésen:

KAZINCBARCIKA SC–EGER SE 1–0 (1–0)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 130 néző.
KBSC, 1. félidő: Bánhegyi – Csatári, Heil, Harsányi, Süttő Attila – Varga J., Kártik, Kozma, Balázsi – Katona, Herjeczki Kristóf. 2. félidő: Király – Ternován, Szujó, Bacsa, Székely – Lucas, Szamosi,     Ádám, Pintér – Pethő, Kurdics. Vezetőedző: Erős Gábor.
EGER: Bukrán – Debreczeni, Valkay, Juhász G., Balázs, Zvara, Farkas G., Hegyi, Sós, Ludvig, Major. Csereként: Molnár-Nagy (kapus), Horváth Zs., Barócsi, Barta Cs., Berecz K., Hamar, Kelemen, Koczka, Németh G. Vezetőedző: Simon Antal.
GÓL: Katona (5.).
KÖVETKEZIK: Eger SE–Martfűi LSE, Szentmarjay stadion, július 3., szerda, 18.00.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában