Labdarúgás

2024.06.21. 12:09

Kistigrisek Vakáció-kupa: Heréden 17 utánpótlás csapat lép pályára

A Heréd LC otthonául szolgálul Markó Ferenc Sporttelepen június 22-én, szombaton 9.30-tól két korosztály csapatai méretik meg magukat.

Bódi Csaba

A Kistigrisek U11-es korosztályú csapata

Forrás: Kistigrisek

– Ha a gyerekek nem tudnak „elmenni” a focihoz, akkor menjen el a foci a gyerekekhez – ez a mottónk, a küldetésünk pedig az, hogy a vidéki kistelepüléseken élő gyermekek számára biztosítsuk a szakszerű keretek között történő sportolás, a labdarúgás lehetőségét – mondta Szabó Csaba.

A nagykökényesi székelyű Kistigrisek Labdarúgó Utánpótlás Egyesület elnöke a fentieket a klub által lebonyolítandó torna kapcsán közölte, majd kitért a szombati eseményre.

Forrás: Kistigrisek

– A Kistigrisek Vakáció-kupát hagyományteremtő céllal rendezzük – emelte ki a szakember. 

– Minden évben az utolsó tanítási napot követő hétvégén tartjuk majd az eseményt, amelyen az U11-es korosztály (2013/2014-ban születettek) és U9-es korosztály (2015/2016) összesen 17 csapata játszik egymással. A résztvevők között szerepel az Olasz Focisuli (Debrecen), a Brazil Focisuli (Áporka), a Barca Academy (Budapest), a Jászberényi Tehetség SE, az Adács Sportiskola, az Egerszalók SE, a Lőrinci VSC és Kistigrisek gárdája is. Mindenki jutalmat kap, külön díjazzuk az 1–3. helyezett csapatokat, a gólkirályt, a legjobb kapust, a legjobb támadó és a legjobb védekező játékost.

Játszanak a kislányok is

Különleges eseményként bemutató mérkőzést játszik a Kistigrisek legfiatalabbakból álló csapata (U7) a klub leány csapatával.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában