Kézilabda

2024.07.17. 11:27

Eszterházy SC: felmérik, ki mennyire terhelhető

Nyolc új játékossal a keretben kezdte meg a közös felkészülést a 2024/25-ös szezonra az Eszterházy SC NB I/B-s női csapata.

Sike Károly

Farkas József árgus szemekkel figyeli a játékosait

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Továbbra is fiatal és rendkívül tehetséges csapatunk van, amelybe az átigazolási időszakban érkeztek rutinos, tapsztaltabb játékosok is, így bátran kijelenthetünk, hogy az új szezonban szeretnénk túlszárnyalni a tavalyi kilencedik helyezést és felzárkózni a dobogó környékére – jelentette ki az egriek edzője, Farkas József a klub honlapján.

Az Eszterházy SC a nyári időszakban Pusztai Petra, Dudás Dominika, Zsemberi Zóra, Zsikó Zsanett, Bencsik Dorka Anna, Csáki Zsófi, Lévai Barbara és Orell Bettina személyében nyolc új játékost szerződtetett, miközben Iván Emese, Kiss-Gadányi Maja, Gazsovics Virág, Zsákovics Sára és a házi gólkirálynő Vass Víta is búcsút intett az egyetemistáknak.

– Kéthetes előkészítő programot követően vágtunk bele a közös munkába – folytatta Farkas József. – Ilyenkor a legfontosabb, hogy a különböző állapotfelméréseknek köszönhetően képet kapjunk a fejlesztendő területekről és arról, hogy ki mennyire terhelhető. A későbbiekben persze több edzőmérkőzés is vár ránk és csapatépítő programokon is részt veszünk.

Az Eszterházy SC 2024/25-ös kerete
KAPUSOK: Pusztai Petra, Kozma Tünde, Mrkva Zita Zoé
JOBBSZÉLSŐK: Bernát Dorina, Zákányi Blanka
JOBBÁTLÖVŐK: Kurmai Panna, Losonczi Anna, Dudás Dominika
IRÁNYÍTÓK: Zsemberi Zóra, Zsikó Zsanett, Pint Lilla, Fodor Ivett
BEÁLLÓK: Simon Armilla, Bencsik Dorka Anna, Tóth Gréta
BALÁTLÖVŐK: Babinszky Lara, Csáki Zsófi, Lévai Barbara
BALSZÉLSŐK: Orell Bettina, Szentkeressy-Kovács Renáta, Kiser Panna

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában