Labdarúgás

2024.08.17. 20:36

A Gyöngyöspatai SE futballistája a focipálya mellett halt meg motorbalesetben

Halálos kimenetelű baleset miatt marad el a vasárnapra kiírt Maklár SE II.–Gyöngyöspatai SE Heves vármegyei III. osztályú mérkőzés.

Bódi Csaba

Játékosukat gyászolják a pataiak

Forrás: adatbank.mlsz.hu

Gyászol a Gyöngyöspatai SE csapata: elhunyt a gárda játékosa, Ónodi Sándor. A 34 éves futballista szombaton szenvedett – eddig tisztázatlan körülmények között – halálos kimenetelű motorbalesetet, méghozzá a helyi labdarúgó-pálya közelében.

A kialakult helyzetre való tekintettel a klub részéről Hevér Dávid egyeztetett a házigazda Maklár SE vezetésével, akik elfogadták a bajnoki mérkőzésre vonatkozó halasztási kérelmet.

A beadányhoz hozzájárult az MLSZ Heves Vármegyei Versenybizottsága, így nem lesz meccs az Adler Sándor Sporttelepen. Az elhunyt Ónodi Sándor korábban a Gönc VMSE csapatában rúgta a labdát, majd a Dinamo Torpedo KSE gárdájához igazolt. A pataiakhoz 2023. telén érkezett, ahol előbb 8, majd a következtő idényben 19 mérkőzésen húzott szerelést magára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában