Labdarúgás

2024.08.26. 13:37

A múlt ápolásáért Nagyfügeden Kis Józsefet illeti az elismerés

A jelenkor képviselői is részesei Kis József immár hagyományos kezdeményezésének, amelynek keretében Nagyfüged hajdanvolt labdarúgóira emlékeztek.

Bódi Csaba

Kis József (az álló sorban balról a harmadik) idén is megszervezte az emléktornát

Forrás: Nagyfügedi LSZ

A rendezvény a Berta György-emléktorna nevet viselte, de nemcsak rá, hanem kor-, és csapattársként Nagy András, Horváth László, Bánka László, Jancsovics Gábor, Kelemen Vince és Jáger József is azok közé tartozik, akik előtt tisztelegtek a fügediek. A helyi labdarúgásért sokat tett személyek alakjának felidézése, az emlékezés virágainak elhelyezése és a fiatalokkal közös futballozás ezúttal is a program részét képezte. A maiak nevében Botos Ervin fogalmazta meg gondolatait.

– Már közel négy éve, hogy Mága Csaba kollégámmal újra felépítettünk a labdarúgást Nagyfügeden, így a település ismét felkerült a futballtérképre – emelte ki a Nagyfügedi LSZ vezetője. 

– Jó volt közösen emlékezni és tiszteletüket kifejezni azon sportolók előtt, akik Nagyfüged jó hírnevét vitték tovább több évtizeddel ezelőtt. Szeretnénk a nyomdokaikba lépni és úgy tapasztaljuk, hogy jó úton járunk. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában