Röplabda

2024.08.12. 18:59

NB I.-es csapathoz igazolt az EVSI szélső ütője

A legmagasabb osztálynak számító Extraligától búcsúzó DVTK Ongropack NB I.-es csapatnál folytatja pályafutását a 17 éves Juhász Dóra Petra.

Sike Károly

Juhász Dóra Petra egyesületet vált

Forrás: EVSI

– Dóri tehetsége több csapat érdeklődését is felkeltette, végül a DVTK mellett tette le a voksát – osztotta meg az édesanya, Juhászné Tóth Mária, aki az EVSI NB II.-es felnőtt csapatánál is alapemberként számított a szélső ütőre. – Gimnáziumi tanulmányait továbbra is az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnázium falai között végzi, ahol szeptemberben kezdi a 11. évfolyamot. Emiatt Miskolcon egyelőre a délutáni edzéseken vesz részt, amihez hozzájárult a DVTK vezetőedzője, Németh Szabolcs. Izgatottan várjuk pályafutása új fejezetét, amely komoly előrelépési lehetőséget kínál.
A DVTK Ongropack feltett szándéka, hogy visszajusson az Extraligában, amiben már az egri tehetség is szerepet kaphat.

Nem Juhász Dóra Petra az egyetlen, aki távozik az EVSI kötelékéből: a még serdülő korú Papp Karolina a folytatásban a Békéscsaba akadémiáján pallérozódik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában