Labdarúgás

2024.08.20. 20:47

Újra ragyog a besenyőtelkiek csatár csillaga

Tavasszal még nem kapta el a fonalat új csapatában Balajti Ádám, ám az őszi idény kifejezetten jól kezdődött a besenyőtelki illetőségű csatár számára Budaörsön.

Bódi Csaba

Balajti Ádám visszatért góllövő formájához

Forrás: Budaörsi SC

A 33 éves támadó idén februárban érkezett az BSC-hez a Vasastól. A zöld-feketék színeiben a 2023/24-es bajnoki év második felében 11 mérkőzésen elért három találat fűződött a nevéhez. Az új szezon első négy fordulója három győzelmet hozott a budaörsieknek, akik legutóbb Veszprémben nyertek 1–0-ra. A három pontot érő gólt Balajti szerezte a 74. percben. 

A játékos így immár négy találattal áll az NB III. Északnyugati csoportja góllövőlistájának élén. Előzőleg a Kelen SC kapuját vette be a 4–0-ra megnyert párharc során, majd a III. Ker TVE gárdájával szembeni diadal (4–3) során kétszer volt eredményes. Egyedül az Újpest FC II. ellen maradt gól nélkül, és mivel társai is hasonlóképpen voltak ezzel, 1–0-ra kikapott az ifj. Bognár György vezette BSC, amely 9 ponttal a tabella 2. helyén áll.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában