Vízilabda

1 órája

Digi-Eger: alsóházi rangadóra érkeznek a pécsiek

A férfi OB I. 4. fordulójából előrehozott mérkőzésen az egyik közvetlen riválisával mérkőzik a Digi-Eger férficsapata.

Heol.hu

Értékmérő lehet a Pécs elleni meccs az egri férfiaknak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

DIGI-EGER (12.)–PVSK-MECSEK FÜSZÉRT (13.)

Eger, Dr. Bárány István Sportuszoda, szombat, 17.30. V.: Csanádi Zs., Rubos K.
Idei ötödik tétmérkőzésére készül az egri gárda, amely  a bajnoki nyitányon a Szolnoki Dózsa együttesétől szenvedett vereséget (8–15), majd a BENU Férfi Magyar Kupa-selejtezőjének A-csoportjában házigazdaként egy győzelemmel és két vereséggel zártak Sári Andrásék, így nem jutottak be a legjobb nyolc közé. A BVSC-Zugló és a Kaposvári VK is jobbnak bizonyult az egrieknél, a szépségtapaszt az OB I.-es újonc DVSE legyőzése (12–10) jelentette.

A pécsiek a bajnokság első fordulójában sima, kilencgólos vereséget (8–17) szenvedtek a vendég Vasas-Plaket gárdájától,  majd a kupaküzdelmek „B” jelű kvartettjében a Honvéd, a házigazda Szeged és a Miskolc mögött utolsóként zártak Zlatko Rakonjac tanytványai.
A Digi-Eger nyáron kinevezett új vezetőedzője, Jászberényi Gábor a bajnoki nyitányt megelőzően úgy fogalmazott: fiatal csapatával szeretne bekerülni a legjobb nyolc közé, ám ehhez a kiesőjelöltek közé tagsált pécsiek ellen kötelező a győzelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában