Kézilabda

2024.09.17. 14:29

Egri és gyöngyösi szakember is csatlakozott a pro licences edzők táborához

Újabb tizenhat magyar edző végezte el sikerrel az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) sztenderdjei alapján az MKSZ Kompetencia Központjának szervezésében a Pro Licence-szerző tanfolyamot.

Sike Károly

Az ünnepélyes bizonyítványosztón

Forrás: Cseh Péter/MKSZ

Immár a legmagasabb edzői képesítéssel rendelkezők táborát gyarapítja a gyöngyösi Kőrösi Fruzsina, aki a Gyöngyösi KK U20-as fiú csapatát itányítja, továbbá az Eger SZSE utánpótlás-koordinátora, az U20-as csapat edzője, Padla József.
Az ünnepélyes bizonyítványosztón Horváth Gabriella, az Európai Kézilabda Szövetség Végrehajtó Bizottságának tagja az EHF, míg Juhász István, a Magyar Kézilabda Szövetség sportszakmai igazgatója az MKSZ képviseletében gratulált a végzett hallgatóknak, majd köszöntötte a pro licences edzőket Dr. Marczinka Zoltán, az MKSZ Kompetencia Központjának vezetője is.
A végzett szakemberek bizonyítványuknak köszönhetően Európában bármilyen szinten vállalhatnak munkát.

Ők tizenhatan
A végzett hallgatók: Császár Ferenc, Kilvinger Viktória, Kocsis Csaba, Korsós Ádám, Kovács Attila, Kovácsovics László, Kőrösi Fruzsina, Kudor Kitti, Lehőcz Zoltán, Molnár Ferenc, Ocsovai Zsolt, Padla József, Soha Gergő, Székely Kristóf, Tamás Ádám, Vida Gergő

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában