Labdarúgás

2024.09.13. 20:21

Pontlevonás az Átánytól, óvás az Andornaktályától

Pályán elért eredmény helybenhagyására, illetve törlésére is sor került az MLSZ Heves Vármegyei Versenybizottságának (VB) legutóbb ülésén.

Az RFC-Átány csapata hat helyett immár csak két ponttal rendelkezik

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Négy ponttal lettek szegényebben az átányiak azok után, hogy a VB hivatalból történt kezdeményezést követően eljárt a RFC-Átány–Zagyvaszántó SE II. osztályú mérkőzésen a hazaiaknál történt jogosulatlan játék miatt. A pályán elért eredményt (4–2) helybenhagyták, az RFC-Átánytól a megszerzett három ponton kívül egy büntetőpontot levontak.

A bajnokság állása 
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

Az Andornaktálya SE által megóvott Andornaktálya SE–Tarnamente SSZE Heves vármegyei U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés pályán elért eredményét (0–4) törölték, és a mérkőzés három pontját 3–0-s gólkülönbséggel az Andornaktálya SE U19-es csapatának javára igazolták.

A VB tudomásul vette és elfogadta a Gyöngyöstarjáni RE írásos bejelentését a szeptember 8-ra kisorsolt Váraszói SE–Gyöngyöstarjáni RE vármegyei III. osztályú felnőtt mérkőzés lemondásáról. Megállapítást nyert a Gyöngyöstarjáni RE versenyügyi felelőssége, így a találkozó három pontját 3–0 gólkülönbséggel a Váraszói SE csapatának javára igazolták. A GYRE írásbeli megrovásban részesült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában