Ökölvívás

3 órája

EVSI: Nagy, Harkály, Pócsik, Dorkó és Asztalos is magyar bajnok

Öt arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek az Egri Városi Sportiskola (EVSI) versenyzői az U12-es és a serdülő korosztály országos bajnokságán.

Sike Károly

Az EVSI küldöttsége eredményes versenyt zárt

Forrás: Beküldött fotó

A hajdúszoboszlói seregszemlén 71 egyesület 273 ökölvívója lépett szorítóba. Az EVSI nyolc versenyzője közül hét dobogóra állhatott.
– Az érmes helyezéseken túl az U12-es korosztályban az egri Farkas Bence és az ózdi Homai Martin összecsapását választották a legjobb mérkőzésnek, míg serdülő lányaink a legeredményesebb csapatnak járó díjat is kiérdemelték – fogalmazott a korosztály válogatott edzője, valamint az EVSI szakosztály-vezetője, Dorkó Péter, aki egyúttal köszönetét fejezte ki a felkészülésben és a versenyen nyújtott segítségért Oláh Eszternek, Alter Milánnak, Suki Dánielnek és Danyi Dánielnek.

Az egriek eredményei 

U12-ES KOROSZTÁLY
Lányok
40 kg: 1. Nagy Viktória
Fiúk
38 kg: 3. Váradi Rikárdó
40 kg: 1. Harkály Sándor
44 kg: 2. Farkas Bence
SERDÜLŐK
Lányok
51 kg: 1. Pócsik Orsolya
54 kg: 1. Dorkó Laura
Fiúk
40 kg: 5. Bíró Bálint.
54 kg: 1. Asztalos Hunor

Péntektől vasárnapig Eger-kupa
Negyvenhat egyesület 263 versenyzője adta le nevezését az október 4. és 6. között sorra kerülő 7. Eger-kupára. Az eseménynek a Hadnagy úti csarnok ad otthont.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában