Gyász

2 órája

Makláron Öcsikét gyászolják a focisták

Sajnálattal és megdöbbenéssel tudatta a Maklári SE szurkolói csoport közösségi oldala, hogy 68 éves korában, szeptember 29-én hajnalban eltávozott az élők sorából Szele András.

Bódi Csaba

Szele András 68 évet élt

Forrás: Maklár SE szurkolói csoportja

Az Öcsi becenévre hallgató kapus az 1970-es és az 1980-as években védte Nagytálya, Maklár, továbbá Besenyőtelek csapatának kapuját. Lelkes, csupa szív játékos volt, aki a pályafutása befejezését követően drukkerként maradt a sportág közelében. 

A makláriak minden edzésén és meccsén lehetett vele találkozni. 

Napi szinten képben volt a helyi és az országos sporthírekkel. Szívén viselte a helyi foci történéseit, miközben a Ferencvárosi TC iránti rajongását sem leplezte. Több éven keresztül jegyszedői és rendezői feladatokat látott el a makláriak hazai mérkőzésein. Az utóbbi néhány évben betegsége miatt már nem tudott a pályán megjelenni, de mindig érdeklődött az eredményekről, eseményekről.

Emlékét örökre megőrizzük, sosem felejtjük beszólásait, verseit és aforizmáit. Isten veled, Öcsike!” – búcsúztak a makláriak. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában