Labdarúgás

3 órája

Új pálya és új edző Gyöngyössolymoson

Új játéktérrel gyarapodott a Gyöngyössolymosi SE Óvári Gyula nevét viselő sporttelepe. A kisméretű műfüves pályát a klub a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) 30 millió forintos támogatásának köszönhetően építette meg.

Bódi Csaba

Peszlen Károly (balról), Farkas Ádám és dr. Dávid Lóránt Dénes

Forrás: Hegyi Beatrix

– A projekt megvalósításáért köszönettel tartozunk az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatójának, Farkas Ádámnak és az MLSZ Heves Vármegyei Társadalmi Elnökének, Jakab Gábornak – mondta a Gyöngyössolymosi SE elnöke. Peszlen Károly Farkas Ádám és a társadalmi elnökség alelnöke dr. Dávid Lóránt Dénes társaságában vágta el az avatást jelképező nemzeti színű szalagot.

A ceremónián a klub képviseletében tisztelét tette a Gyöngyössolymosi SE edzőjeként Pintér Tibor és Papp Géza. A trénerek tanítványai bemutató játékkal kedveskedtek a szülőknek és a megjelent érdeklődőknek. Ezzel párhuzamosan Erdei Géza az Atkári SE elleni bajnoki mérkőzésen vezényelte sikerre az egyesület U16-os csapatát. 

Ugyancsak friss hír, hogy a „Somi” kötelékébe tartozik immár Benedek Szabolcs. Az UEFA B-licences edző az U19-es csapat élén október 1-jén kezdte meg a munkát. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában