Kék hírek, bulvár

2015.08.12. 13:10

Körbevették, megrugdosták, mert nem adott pénzt: feljelentést tesz

Megrugdostak egy fiatal lányt szerda reggel Egerben, a buszpályaudvar környékén.

B. K.

Egy megyénkbeli településről indult el egy fiatal lány kedden este Egerbe, hogy egy várva várt koncerten szórakozhasson barátaival. Szerda reggel az első busszal szeretett volna hazautazni, amikor is az egri buszpályaudvar környékén öt-hat fiatal körbevette, s pénzt követelt tőle. A lány azt állítja, hogy lelökték a földre és rugdosták, mert nem adott pénzt. A környéken éppen akkor senki nem tartózkodott, ezért szemtanúk sem voltak. Az esetről egy internetes közösségi oldalon közzétett, azóta eltávolított bejegyzésből értesült a heol.hu szerkesztősége.
A bántalmazott lánnyal sikerült telefonon beszélnünk, aki megerősítette a történteket. Elmondta, a sokktól és a megaláztatástól sírva tette meg az utat hazáig, s mivel a szülei dolgoznak, nem volt olyan állapotban, hogy egyedül feljelentést tegyen a rendőrségen.

Arra kértük, a szülei segítségével haladéktalanul forduljanak rendőrhöz, s tegyenek mielőbb feljelentést, hogy a nyomozás mielőbb elindulhasson. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság csak ezt követően tud lépéseket tenni az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!