Közélet

2008.11.20. 11:31

Miniszteri elismerést kapott Hossó Antal

Az Európai Kereskedelem Napja alkalmából a szakmai érdekvédelmi szervezetek javaslatai alapján idén is magas szintű állami és szakmai kitüntetéseket osztottak ki.

HEOL

A kiemelkedő eredményeket elért magyar kereskedelmi dolgozók, közül heten Klauzál Gábor-díjat, nyolcan Miniszteri Elismerést kaptak, valamint négyen vehették át a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által alapított Magyar Kereskedelemért Nagydíjat. Megyénk kereskedői közül miniszteri elismerést kapott Hossó Antal, a Hossó ABC Kft. ügyvezető igazgatója.

– Nagyon jó érzéssel tölt el az elismerés, hogy odafigyeltek a munkásságomra. Ez energiát ad ahhoz, hogy tovább folytassam a munkát. Negyvenhat évvel ezelőtt kezdtem a szakmát, s még legalább öt évet szeretnék eltölteni a kereskedelemben. Ezt az eredményt nem értem volna el a családom, tanáraim nélkül, s köszönöm a cég dolgozóinak is, akik közül nagyon sokan tanuló koruk óta a kezem alatt dolgoznak – értékelt Hossó Antal. Folytatta: az elmúlt negyven év alatt megváltozott a kereskedelem, nagy a konkurenciaharc, itt a válság is, küzdeni kell a megszerzett értékek megtartásáért. Hosszú távra tervez ő, valamint családja többi tagja is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!