A szolgáltatókat védik

2 órája

Ezt gondolják valójában Magyar Péterék a rezsicsökkentésről (videó)

Gerzsenyi Gabriella, a Magyar Péter vezette Tisza Párt EP-képviselője megtámadta a rezsicsökkentést az Európai Parlamentben – derül ki egy Facebookon terjedő videófelvételből.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

A Magyar vezette párt képviselője azt mondta, hogy a rezsicsökkentés (amelynek köszönhetően a magyar családok fizetik az egyik legalacsonyabb rezsit az Európai Unióban – a szerk.) „kivérezteti” a szolgáltatókat.

GERZSENYI Gabriella
Gerzsenyi Gabriella, a Tisza Párt EP-képviselője 
Fotó: Purger Tamás / Forrás: MTI

Döbbenetes számomra, hogy a Tisza Párt továbbra is támadja a rezsicsökkentést, amely a magyar kormánynak egy olyan hozzájárulása a családok jólétéhez, ami Európa-szerte egy jó gyakorlatként ismert

– reagált Magyar emberének kijelentésére az Európai Parlamentben Vicsek Annamária, a Fidesz EP-képviselője.

Magyar Péter 24. napja nem jár be a munkahelyére

A Tisza Párt EP -képviselője 24 napja nem jelent meg szeptemberben a munkahelyén – emlékeztetett Dömötör Csaba a közösségi oldalán. A Fidesz európai parlamenti képviselője felidézte, Magyar az ígérte, hogy a Tisza párt képviselői bizonyosan be fognak járni a munkahelyükre. Ehhez képest szeptemberben 24 napja nem jelent a brüsszeli munkahelyén, ahova megválasztották.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában