Sport

2017.04.03. 10:51

B. Braun: BL-negyeddöntős csapathoz utaznak

Pénteken a bakonyiak fiataljai ellen hangoltak a mátraaljaiak.

S. K.

Fotó: Lenart Marton

A férfi NB I 9. fordulójából elhalasztott mérkőzés:
Telekom Veszprém (1.)–B. Braun Gyöngyös (12.)
Veszprém Aréna, hétfő, 18.00. V.: Sándor, Szikszay.

Sorozatban kilenc elveszített bajnoki mérkőzés után, bő egy hete a már biztos kieső helyen záró Mezőkövesd ellen szakadt meg a gyöngyösiek nyeretlenségi szériája. A Balmazújváros december 3-ai legyőzését követően, majd'' négy hónap után ünnepelhetett ismét győzelmet a mátraaljai gárda. A hosszú sikertelenségi sorozat a korábbi vezetőedző, Debre Viktor állásába került. A borsodiak elleni győztes csatát már a másodedzői szerepkörből előlépett Nigrínyi Tibor irányításával vívta meg a B. Braun.

A rekordbajnok Telekom Veszprém elleni mai találkozóra pénteken a bakonyi gárda fiataljait felvonultató együttessel hangoltak a Dr. Fejes András Sportcsarnokban gyöngyösiek. Az edzőmérkőzést 29–27-re a vendégek nyerték, ám az összecsapás számos tapasztalattal szolgált az új vezetőedzőnek. A világsztárokat felvonultató Veszprém eközben a PPD Zagreb elleni az idegenbeli sikert követően hazai pályán 29–19-re diadalmaskodott, így kettős győzelemmel jutott a férfi Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Este hattól játszanak Durisék (középen( Gulyásék otthonában Fotó: Lénárt Márton
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!