Megvívtak

2024.04.26. 16:40

Kiderült, kié a legjobb Gyöngyhajú lány Gyöngyösön

Leleményességre és kreativitásra minden résztvevőnek szüksége volt. A Városi Diáknapot évente az általános iskolásoknak szervezik.

Szabó István

Pénteken – a gyöngyösi középiskolások közelmúltbeli 24 órás Aludj máskor! vetélkedője után – Gyöngyös általános iskoláinak csapatai mérhették össze tudásukat a Városi Diáknap versenyszámaiban a Mátra Művelődési Központban

A Városi Diáknap vidám délelőttje Gyöngyösön
A Városi Diáknap vidám délelőttje Gyöngyösön
Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Gyöngyösi Ifjúsági Szolgáltató és Tanácsadó Iroda által szervezett programon az Arany János Általános Iskola, az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, a Felsővárosi Általános Iskola, a Gyöngyösi Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola, valamint a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény egy-egy 30-40 fős csapata igyekezett megoldani a nem kevés leleményességet és kreativitást igénylő feladatokat. A rendkívül jó hangulatú, vidám napon a résztvevőknek többek között össze kellett állítani a várossá nyilvánításának 690. évfordulóját idén ünneplő Gyöngyös időkapszuláját.

Váltóverseny formájában rakták össze Gyöngyös ikonikus építményeinek – például a Fő téri "farkasos" szökőkútnak, a Kozmáry-kilátónak, vagy éppen a ferences templomnak – a puzzle-képét, de a karaoke során az is kiderült, melyik csapat a legjobb az Omega együttes legendás slágerének, a Gyöngyhajú lánynak az éneklésében.



 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában