Heol.hu Videó

2024.03.28. 16:52

Játszótér felújításban segített a Rádi + videó

Mindegy 2 millió forint értékű játszótéri elem megvásárlásával és telepítésével segített az egri Rádi. A játszótéren többféle játékkal játszhatnak a gyerekek.

Szabadi Martina Laura

– Az önkormányzat és a Rádi Pékség összefogásával megújul a Tímár utcai park és játszótér – jelentette be Farkas Attila alpolgármester csütörtök délután a helyszínen. Aznap telepítették az új eszközt, melyet a cég adományozott a városnak.

HMM_0103
Új játékokat kapott a Tímár utcai játszótér
Új játékokat kapott a Tímár utcai játszótér
Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– A 2 millió forint értékű felajánlást még tavaly tette a cég, s a telepítésről is gondoskodtak, ma került a helyére az EU-szabvány eszköz. Nem csak a helyi iparűzési adó révén segítik a város fejlődését, de időről-időre társadalmi felelősséget is vállalnak. Jó a kapcsolatunk a céggel, ha tehetik segítenek, így volt ez a koronavírus járvány kezdetekor is. Akkor péktermékekkel járultak hozzá a szociális és egészségügyi szektor dolgozóinak munkájához. Tavaly hátrányos helyzetű családoknak ajánlottak fel péktermékeket. Segítenek ma a parkrendezésben is, megújulnak a padok illetve a kisméretű focikapuk is a parkban. Ebben a társasházak lakói illetve az Eger a Hobbink csoport is segít – mondta az alpolgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában