A tudás kincs

2024.04.17. 19:50

Rekordszámú neumannos diák vette át szakmai nyelvvizsga bizonyítványát

Idén rekordot döntött az iskola, hiszen több mint 30 diák vizsgázott és mindenki sikeresen teljesítette vizsgájának legalább egyik részét. Az angol gazdasági szakmai nyelvvizsga bizonyítványok kiosztásának nagy múltja van a Neumann gimnáziumban.

Hornyák Réka

Ünnepélyes díjátadón vehették át felső- és középfokú angol gazdasági szakmai nyelvvizsga bizonyítványukat az egri neumannos diákok. A szerda délutáni ünnepségen a tanulókat felkészítő tanár, Beke Noémi, a vizsga lebonyolításában segítő dr. Tóth Éva egyetemi docens és a Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium igazgatója, dr. Sipos Mihály adta át a bizonyítványokat. 

Rekordszámú neumannos diák vette át szakmai nyelvvizsga bizonyítványát
Rekordszámú neumannos diák vette át szakmai nyelvvizsga bizonyítványát
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

– Örömmel köszöntök mindenkit, hiszen itt a NIVÁK-ban ez a bizonyítványátadó ünnepség már sok-sok éves tradíció és ennek mindannyian szívből örülhetünk. Szeretettel köszöntelek titeket, mert immár körülbelül 1100 diákot szeretek, akik mind a Neumann gimnáziumot választották továbbtanulásukhoz. Büszkeséggel tölt el, hogy ti, a diákjaink időről-időre, kemény munka árán ilyen szép teljesítményeket és eredményeket érnek el, melyekkel nem csak maguknak, de a tanáraiknak, a szüleiknek és az iskolának is dicsőséget szereznek. Ezek mellett pedig tisztelettel állok előttetek, hiszen tiszteletet érdemeltek ti is és mind az a munka, amellyel megszereztétek a bizonyítványt – hangzottak el a gondolatok az iskola igazgató, dr. Sipos Mihály beszédében. 

Az igazgató továbbá kiemelte, hogy a végzős diákok, ezzel a kimagasló teljesítménnyel méltó utódjai az előttük végzőknek, valamint kiváló példái az utánuk jövő évfolyamoknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában