Voks 2024

2024.04.19. 13:18

Tarsoly József hegybíró is indul polgármesterjelöltként

A Függetlenül, Egerért közösség is megnevezte jelöltjeit.

Molnár Helga

Tarsoly József is bejelentette indulását

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

Bemutatkozott pénteken délelőtt a Függetlenül, Egerért! közösség polgármesterjelöltje. A Gróf Buttler - Borászat és Rendezvényközpontban rendezett eseményen bejelentették Tarsoly József, egri hegybíró indul a pozícióért.

– Közel húsz éve képviselem az egri szőlő- és bortermelők érdekeit. A hivatásom gyakorlása során többször bebizonyosodott, hogy a felmerülő problémák gyors és hatékony kezelése elengedhetetlen egy közösség céljainak megvalósítása érdekében. A mögöttem álló két sikeres évtized eredményei alapján úgy döntöttem, hogy megméretem magam az önkormányzati választáson Eger független polgármester-, valamint az észak belvárosi körzet képviselő-jelöltjeként – kezdte.

Kiemelte, Eger jövője szempontjából többek közt elengedhetetlen a fiataloknak vonzó jövőkép kialakítása, az élhetőbb város egészségesebb emberekkel, a praktikus városi tömegközlekedés.

– Hogy a nagyvonalú, túlzó ígéretek helyett reális célokat tűzzünk ki és valósítsunk is meg, melyek eléréséhez szükség van a szélsőségektől mentes, konstruktív közgyűlési munkára, valamint a választási körzetekben élők érdekeit érvényesíteni képes hiteles, Egerben élő képviselőjelöltekre. Ezért is számítok azon emberek támogatására, akik egyetértenek elképzeléseimmel, változtatni akarnak és mernek is dönteni Eger és saját jövőjük felől – tette hozzá.

Szavai szerint, most óriási szerepe van az újrakezdésnek, annak, hogy új típusú párbeszéd, szélsőségektől mentes, fejlődést hozó fejezet kezdődjön.

– Egernek most nem pártpolitikusra, hanem egy teljesítményorientált vezetőre van szüksége, aki a pártoktól egyenlő távolságot tartva képes megsokszorozni városunk erejét. Célom, hogy az elmúlt évek párt-, illetve egyesületi érdekei, helyett az itt élők akarata érvényesüljön és Egert végre egy valóban független polgármester vezesse, aki képes egyesíteni a város lakosaiban meglévő tapasztalatot, tudást és tehetséget – húzta alá.

Kovács Cs. Tamás, képviselőjelölt azt emelte ki, megválasztásuk esetén az egriekkel közös munkára helyezik a hangsúlyt, míg Bódi Zsolt, képviselőjelölt azt tette hozzá, hogy Egerben élő egriekből álljon a közgyűlés. A közösség képviselőjelöltje még Lájer Krisztián is, aki a 2-es körzetben méreti meg magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában