Fallabda

2023.10.03. 15:17

Egri Squash SE: három fiatal három érmet nyert a Szlovák Junior Openen

Az Európai Squash Szövetség (ESF) bronz kategóriás megméretésén az Egri Squash SE mindhárom indulója dobogósként végzett.

Bódi Csaba

Divéky Anna, Hegyi Dániel, Kun Krisztina, Vida Benjamin és Gulyás István

Forrás: Egri Squash SE

A Pozsonyban rendezett Szlovák Junior Openen hét ország 38 versenyzője fogott ütőt a kezébe. Közülük az edzőként Divéky Anna és Gulyás István által felkészített egriek két ezüst-, és egy bronzérmet nyertek.

– A legkisebb hölgyek mezőnyében, vagyis az U13-as korosztályban Kun Krisztina élete első nemzetközi versenyén nagyszerűen játszva ezüstérmet szerzett. Szenzációs ez a kicsi lány, sokat fogunk még hallani róla. Büszkék vagyunk rá, büszkék leszünk rá – jellemezte tanítványát Gulyás István.

– Az U17-es fiúknál Vida Benjamin a döntőben Matuszka Marcellel csapott össze. A szegedi fiú Marci most még rutinosabbnak, stabilabbnak bizonyult, de le a kalappal Beni fejlődése előtt, aki harmadik nemzetközi versenyén éremig jutott. Szépen csillog az ezüst! Hegyi Dániel a dobogó harmadik fokára állhatott másik két magyar indulóval együtt. A szezon első nemzetközi versenyéről így összegezve csak annyit mondhatok: nem semmi!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában