Labdarúgás

2024.04.28. 10:07

Eger SE: bajnoki pont és tűzijátékos torta a születésnapos edzőnek

Az őszi 3–2-es vereségért nem sikerült visszavágni az újpestieknek, de egy pontra futotta az egriektől a női NB II. Keleti csoportjának 18. fordulójában, ahol köszöntés követte a mérkőzést.

Bódi Csaba

Az Eger SE Újpest FC ellen szerepelt női csapata

Forrás: Bódi Csaba/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–ÚJPEST FC 2–2 (1–2)

Eger, Felsővárosi Sporttelep. V.: Medve Dóra (Arany, Dabis).
EGER: Andor – Nagy V. (Pócs, 72.), Kóka (Polányi, 43.), Kota, Végh K. A., Pintér, Jakab (Bukta, 91.), Bíró (Gyöngy, 72.), Vig, Végh D. (Bederna, 91.), Kovács N. D. Edző: dr. Vitányi László.

Ahogy az őszi „odavágón”, úgy az egri meccsen is Vig Klaudia Nikolett gólja jelentette az első ESE-találatot. A második helyen álló újpestiek azonban öt perc alatt szerzett két góllal fordítottak. A szünet után gyorsan jött Pintér Petra treffelése, amivel ki is alakult a végeredmény. A döntetlennel a harmadik helyen álló egriek nem tudtak közelebb zárkózni a második helyen tanyázó lila-fehérekhez, maradt a kettejük közötti négypontos különbség. A lefújást követően a hazaiak tortával köszöntötték a 43. születésnapját április 25-én ünnepelt edzőjüket, dr. Vitányi Lászlót.

GÓL: Vig K. (23.), Pintér P. (49.), ill. Katona V. L. (37.), Kiss F. (41.). 
KÖVETKEZIK: Eger SE–FC Hatvan, május 4., szombat, 18.00

A Keleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában