Labdarúgás

2023.10.10. 12:40

MLSZ: átmenetileg megbízott igazgató irányít Heves vármegyében

Levelet kaptak a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Heves vármegyei sportszervezetei, amelyben dr. Vági Márton, az MLSZ főtitkára fontos személyi változásról tájékoztatta a klubvezetőket.

Bódi Csaba

A figyelem most a pályán kívüli eseményekre terelődött Képünk illusztráció

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A közlés szerint az MLSZ Heves Vármegyei Igazgatóságának vezetését a döntés visszavonásáig megbízott igazgatóként az MLSZ Budapesti Igazgatóságának első embere, Lovász Tamás István veszi át. A főtitkár kéri, hogy Lovász munkáját a lehető legjobb tudásuk szerint segítség, a vármegyei labdarúgás és sportszervezeteik ügyeivel kapcsolatosan pedig forduljanak hozzá bizalommal.

A szűkebb hazánkból származó szakember 2007-től volt a Budapesti LSZ főtitkára, majd az átalakulást követően 2011-től az MLSZ Budapesti Igazgatója, amely munkakörét továbbra is ellátja. 

Heves vármegyében a HELASZ-időszakban vezette a versenybizottságot és az edzőbizottságot is. Mostani kinevezése átmeneti időszakra szól és fő feladatának a működőképesség fenntartása számít.

A megbízott igazgató kinevezésére azok után került sor, hogy az MLSZ a múlt héten azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól egyik munkatársát, akivel szemben az Egri Rendőrkapitányság csalás bűncselekmény gyanúja miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában