Labdarúgás

2024.01.30. 10:21

Apci TE: a régi-új edző nagyot lépne előre a csapattal

Váltás történt a Heves vármegyei II. osztályban 12. helyen álló Apci TE kispadján.

Bódi Csaba

Klenovics Róbert (háttal) és az apciak útjai elváltak

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Nem találtuk meg a közös hangot – mondta a távozás tömör magyarázatként Klenovics Róbert, aki a 2023/24-es bajnoki év őszi idényében irányította az apciakat. 

A 13 mérkőzésen négy győzelmet aratott és kilenc vereséget szenvedett ATE elnöke, Kása Arnold érdeklődésünkre közölte: Molcsán László vette át a tréner helyét. A szakember az őszi szezont a Petőfibányai SK edzőjeként kezdte, ahol október végén Rozmaring Péter váltotta a vármegye I.-es gárda élén.

Molcsán László azonban nem búcsúzott a Bányásztól, szakosztályvezetőként számítanak rá a piros-feketék. Az apci feladat télen „megtalálta” az edzőt, amelynek nem tudott ellenállni.

– Ismerős környezetbe tértem vissza azzal a határozott céllal, hogy tavasszal fentebb lépünk a csapattal a táblázaton. A vezetés részéről a 6–8. helyezése elérése a cél, ami annál is inkább teljesíthetőnek tűnik, hogy a tavasszal következő 15 mérkőzésből tízet hazai pályán játszunk – fogalmazott Molcsán László.

Az ATE január 9-e óta heti három edzéssel készül a folytatásra. Az idény első tétmeccsét a február 24-én esedékes Tarnamente SSZE elleni idegenbeli találkozó jelenti, amelyet az őszi 5. fordulóból halasztottak el és pótolnak még a tavaszi szezonnyitó előtt. Addig három edzőmeccset játszik a gárda, amelynek keretében várható néhány változás, de konkrétumokat csak későbbre ígértek az apciak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában