Labdarúgás

2024.02.23. 18:58

NB III.-as főpróba: nem megy az Eger SE az FTC-hez

NB III.-as csapataink március 3-án, azaz jövő vasárnap 14 órai kezdettel játsszák idei első bajnoki mérkőzésüket, méghozzá Eger SE–Gyöngyösi AK és FC Hatvan–Sényő FC párosítás szerint.

Bódi Csaba

Nagy Ákos (pirosban) és egri társai szlovákiai ellenfelet fogadnak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A tavaszi rajt előtti főpróbát február 24-én, szombaton tartják a gárdák, amelyek programjában egri részről változás állt be. Az eredeti elképzelés szerint a Felvidékre, egész pontosan Fülekre utazott volna az ESE alakulata, ám a várhatóan kedvezőtlenül alakuló időjárási körülmények miatt felcserélték a helyszínt. Ebből adódóan szombaton 14 órakor a Felsővárosi Sporttelepen rendezik az Eger SE–Filakovo TC edzőmeccset.

Az FC Hatvan csapata nem kényszerül pályaváltoztatásra, igaz, az Érdi VSE elleni felkészülési találkozót a korábban kiadottak szerint is a Népkerti Sporttelepen tervezték lejátszani a felek. A Zoran Szpisljak vezette Zagyva-partiak a mai napon 11 órától fogadják a NB III. Délnyugati csoportjában 9. helyen álló Pest vármegyeieket.

A Gyöngyösi AK együttese vasárnap 14 órakor a Ceglédi VSE otthonában hangol a tavaszi idény jelentette kihívásokra. Az Északkeleti csoportban sereghajtó mátraaljaiak vendéglátója a Délkeleti csoportban 15., utolsó előtti pozícióban telelő egylet lesz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában