Labdarúgás

2024.04.20. 18:01

A Lőrinci VSC sorban hatodik győzelmét aratta

Tartalékosan kiálló és 21 percen át emberhátrányban futballozó maklári vendégét magabiztosan múlta felül a Lőrinci VSC csapata a Heves vármegyei I. osztály 20. fordulójának 15 órakor kezdődött mérkőzésén.

Heol.hu

Nagy Bence Gergő (jobbra) nyitotta a gólokat

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

LŐRINCI VSC–MAKLÁR SE 3–0 (2–0)

Selyp, Lőrinci Sporttelep, 80 néző. V.: Molnár Dániel (Juhász Á., Sohajda L.).
LŐRINCI: Áll M. (Tóth G., 82.) – Báti G. (Szundi D., 85.), Nyerges K., Gohér G. (Tóth B., 82.), Uj P. (Kovács G., 72.), Hegedűs N. (Czakó K., 85.), Nagy B., Tari J., Gál Sz., Zöldi D., Molnár E. Edző: Gulyka Zsolt.
MAKLÁR: Tuza B. – Noszek G., Besenyei R., Godó G. (Szeles A., 33.), Hajdu Zs., Baji Á., Jéger B., Fügedi T., Vojtekovszki M. (Nagy B., 74.), Derda D., Bacsó D. (Géczi D., 61.). Edzők: Sipos Lajos és Csomós János.
GÓL: Nagy B. (6.), Gál Sz. (27.), Tari J. (78.).
KIÁLLÍTVA: Besenyei (69.).
JÓK: Báti G., Gál Sz., Tari J., Molnár E., ill. az egész vendégcsapat.

GULYKA ZSOLT: – Saját játékunkat játszva, szép gólokat szerezve, megérdemelten győztünk.
SIPOS LAJOS: – A mérkőzés előtt már annak is örültünk, hogy ki tudunk állni a hét hiányzó miatt. Ha a játék egészét nézzük, masszív csapatmunkát mutattunk be, amelyet egyéni hibákkal tarkítottunk, így hamar hátrányba kerültünk. A kétes ítéletekből többször hátrányosan kerültünk ki és ez sem hajtotta a malmunkra a vizet. Néhány kontránk veszélyes volt, de ebből gólokat nem tudtunk szerezni, ezért jogos a hazaiak győzelme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában