Labdarúgás

2024.04.25. 17:44

Az apci támadó bravúrt vár a hortiaktól

A Heves vármegyei II. osztályú bajnokság 24. fordulójának mérkőzéseire az Apci TE játékosa, Balog Renátó tippelt.

Bódi Csaba

Balog Renátó (a labdával) az Atkári SE ellen készül

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

Szombat, 17.00:

MÁTRADERECSKE (4.)–ZAGYVASZÁNTÓ (8.) 
Mátraderecske. V.: Molnár Dániel (Bogdán, ifj. Kelemen).
Hasonló erőt képviselő csapatok csapnak össze a győzelem megszerzéséért. Bízom Bajka Lajos barátomban és abban, hogy a zagyvaszántóiak lendületes játékukkal el tudják hozni a három pontot Mátraderecskéről, 1–2.

GYÖNGYÖSSOLYMOS (13.)–TARNAMENTE SSZE (7.) 
Gyöngyössolymos, Óvári Gyula Sporttelep. V.: Nagy Ferenc (Tasi, Debreczeni M.).
A Gyöngyössolymos fiatal, szimpatikus csapat, amely képes lehet az otthoni bravúrra, vagyis a gárda hazai pályán tartja a pontokat, 2–0.

EGERSZÓLÁT (6.)–ABASÁR (5.) 
Egerszólát. V.: Bordács János (Máté A., Molnár Máté).
Szólátra nem szívesen mennek csapatok. Évek óta stabil, összetartó társaságot alkot a hazai gárda. Az Abasár jó kerettel rendelkező együttes, ezért úgy gondolom, hogy döntetlennel ér véget a mérkőzés, 1–1. 

POROSZLÓ (14.)–VÁMOSGYÖRK (2.) 
Poroszló. V.: Rézműves Ferenc (Forgó Zs., Molnár Mike).
A kötelező győzelmek a legnehezebbek, ez mindig is így volt. A Vámosgyörk nagyon sokat fejlődött az elmúlt három-négy évben, és magasabb osztályban is meg akarja mutatni, hogy mit tud. Az ilyen megérdemli, ha megnyeri a bajnokságot. A Poroszlótól maximum a tisztes helytállás várható, 1–4.

APC (12.)–ATKÁR (11.) 
Apc. V.: Sohajda László (Nagy G., Bodó R.).
A múlt héten a csapatból hat játékosunk nem tudta vállalni a Domoszló elleni meccset, így a kiállás meghiúsult, amit nagyon sajnálunk. Most azonban szeretnék begyűjteni a három pontot, ám ez nem lesz egyszerű, mert az Atkár masszív, jó csapat. Ezzel együtt mindent elkövetünk a siker érdekében, 3–1.

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

HORT (10.)–DOMOSZLÓ (1.) 
Hort. V.: Bodó István (Petz, Czipó).
Az idei szezon nagy meglepetéscsapatának számít a Hort, ahol Maksa István igencsak összekapta a gárdát. A kellemetlen talajon most is bravúrt hajt végre a házigazda, egy pontot otthon tartva az éllovas ellen, 1–1.

MSE-TARNAMÉRA (15.)–NAGYRÉDE (3.) 
Tarnaméra. V.: Szigetvári Zsolt (Titz, Várkonyi).
Minden tiszteletem a tarna­méraiak előtt, ahol a fiatalokkal megmentették a csapatot és nekivágtak a tavasznak. Ezért óriási respect! Azonban a hazaiak nem most fogják megszerezni idei első győzelmüket, 1–5.

Szabadnapos: a Hevesi LSC II. (9.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában