Kispályás foci

2024.04.26. 06:55

Tavasz-kupa Gyöngyösön: id. Kiss István csapatait nem lehet legyőzni

A felnőtteknél a VAMAV-Metcom Kft., az öregfiúk mezőnyében pedig a Fermester együttese nyerte a Gyöngyös Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség (GYVKLSZ) 2024-es Tavasz-kupa elnevezésű sorozatát.

Bódi Csaba

Az aranyérmes VAMAV-Metcom Kft. együttese

Forrás: GYVKLSZ

Tovább tart az „Aranykor” az id. Kiss István és Belkovics Béla vezényelte kispályás csapatok számára. Ahol indul a VAMAV-Metcom Kft., illetve a Fermester gárdája, ott jó eséllyel elsőként ér célba. Így volt ez legutóbb a teremidényben is, mert ahogy a gyöngyösi Téli-kupán, úgy a hatvani Karácsony-kupán is az említett két alakulat zárt az élen.

A lendület szabadtéren sem tört meg, a Tavasz-kupa felnőtt mezőnyében 12 gárdát utasított maga mögé a Kovács Tamás, Nagy Béla, Sőregi Zoltán,  Dobos Zsolt, Csomor Szabolcs, Csomor László, Szabó Viktor, Kiss Dávid, Gulyás Kristóf, Bartha Balázs, Csikós Tamás, Vidra Róbert és ifj. Kiss István összeállítású garnitúra. A VAMAV-Metcom Kft. csapata a döntőben 7–2-re nyert a Bezzegh Kert alakulatával szemben.

Bartha Balázsnak (balról) Molnár Ferenc gratulált
Forrás: GYVKLSZ

– A finálé klasszikus párosítást hozott, de meglepetést nem. A VAMAV magabiztos játékkal, a kapu előtt kíméletlen befejezésekkel utasította maga mögé a lelkesen és nagyon lendületesen játszó Bezzegh Kert csapatát – mondta a GYVKLSZ elnöke, Molnár Ferenc.

Az Öregfiúk Tavasz-kupa ugyancsak 13 együttes vonultatott fel, amelynek aranymeccsén a tavalyi bronzérmes HB Senior és a címvédő Fermester találkozott egymással. 

– Nem csalódtak azok a kispályás futballt kedvelő szurkolók, akik kíváncsiak voltak a végjátékra. Az egyik pillanatban még a HB vezetett, percekkel később már a vetélytárs állt nyerésre. A lefújás pillanatában a címvédőnél volt az előny, amely gárda tagjai boldogan emelhették magasba a kupát – magyarázta Molnár Ferenc.

A Tavasz-kupát elhódított Fermester együttese
Forrás: GYVKLSZ

Öregfiúk Tavasz-kupa döntő:

HB SENIOR–FERMESTER 3–4 (1–2)
GÓL: Vaka T. (14.), Bartha P. (22.), Mikola G. (30.), ill. Dobos Zs. (6., 35.), Csomor L. (19., 29.).

A tornagyőztes csapat tagjai: Dobos Zsolt, Sánta János, Kiss Zsolt, Csomor László, Tari Péter, Herczeg Tibor, Váradi Attila, Major Zsolt, Stál Norbert Gábor, Forgó Róbert, Muntyán Gergő, Váradi Zoltán, Tari Zoltán, Szabó Balázs.

– Gratulálok a helyezett csapatoknak és mindenki másnak is köszönöm a részvételt, valamint a sportszerű magatartást és a színvonalas mérkőzéseket. Hamarosan a bajnoksággal folytatjuk – emelte ki Molnár Ferenc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában