Kézilabda

2024.05.10. 10:22

Eszterházy SC: újabb két játékos érkezéséről adtak hírt

A 22 éves Csáki Zsófi és 25 éves Zsikó Zsanett bejelentésével újabb játékosok szerződtetéséről adott hírt az Eszterházy SC NB I/B-s női csapata. Előbbi az élvonalban szereplő Dunaújváros, utóbbi az NB II.-es FKSE-Algyő együttesétől érkezik a nyáron.

Sike Károly

Csáki Zsófi balátlövőként bevethető

Forrás: DKKA

A balátlövőként bevethető Csáki Zsófi egy éve Érdről igazolt Dunaújvárosba, ahol eddig 18 bajnoki mérkőzésen 16 gólt szerzett.
– Mindig is jó csapatnak tartottam az Eszterházyt, bízom benne, hogy sok játéklehetőséget kapok, most erre van a leginkább szükségem. Vissza kell nyerjem az önbizalmam, első sorban saját magamnak szeretnék bizonyítani – fogalmazott Csáki az egri klub honlapján.
Zsikó Zsanett már rutinosabbnak mondhatja magát, az irányító játékos az elmúlt három évet az FKSE-Algyő együttesénél töltöte. A 2023/2024-es szezonban 16 NB II.-es mérkőzésen 68 gólt szerzett.
– Ilyen nagy múltú, erős csapattal rendelkező klub esetében nem is lehet kérdés, hogy az ember szeretne itt játszani és úgy érzem, nekem most jött el a váltás ideje. Farkas József vezetőedzővel már dolgoztam együtt, ez nagyban befolyásolta a döntésemet. Hasonlóan látjuk a kézilabdát, és itt minden feltétel adott ahhoz, hogy csak a játékra kelljen koncentrálni – jelentette ki Zsikó.

Az egriek korábban Zsemberi Zóra, Pusztai Petra, Lévai Barbara és Bencsik Dorka szerződtetéséről adtak hírt. Az Eszterházy SC a másodosztályban 27 fordulót követően 23 ponttal a tabella 10. helyén áll.

Szombaton irány Gyál
A női NB I/B 28. fordulójában a Tempo KSE vendégeként lép pályára az Eszterházy SC. A hazaiak jelenleg egy ponttal előzik meg az egyetemistákat, így vendégsiker esetén a két csapat helyet cserélne egymással a tabellán. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában