Fekvenyomás

2024.05.08. 18:42

Titan SE: Karlik, Brauner és Bartalos is aranyérmes

A gyöngyösi Titan SE mindhárom versenyzője aranyérmet szerzett az Ajkán rendezett Magyar Professzionális Liga-kupán.

Sike Károly

Hajdú László (balról) és csapata

Forrás: Titan Gym

– A masters II. korcsoport –75 kilogrammmos súlycsoportjában Karlik Zsolt 155 kilós fekvenyomással végzett az első helyen. Zsoltinak ez volt a 11. liga-elsősége és 12 éve versenyzik a Titán SE színeiben – kezdte a gyöngyösiek csapatvezetője, Hajdú László. – A masters III.-asok között a –100 kilósok mezőnyében Brauner Tamás 175 kg-os telesítményel új liga csúcsot állított fel, katapultos nyomásban a legjobbnak bizonyult. Tamás lassan 20 éve versenyez velem, túl van két agyvérzésen és még mindig itt van. 

Ezektől az örök ifjaktól lehet tanulni kitartást, alázatot és szorgalmat.

Végül de nem utolsó sorban Bartalos Tamás a masters II.-es mezőny –125 kilós súlycsoportjában 180 kilós teljesítménnyel lett aranyérmes. Tamás 12 éve a csapat tagja, 200 kilométerre él tőlünk és még mindig velünk. Mindannyian sokszoros világ- és Európa-bajnokok. Köszönöm nekik, hogy megtisztelnek azzal, hogy a Titán SE színeiben szállítják a sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában