Gasztronómia2021.02.12. 15:00Ne csak karácsonykor együnk káposztát!A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.A vörös káposzta nem csak a szervezetünknek tesz jót, de ízek és látvány szempontjából is kielégítő lehet számunkra.
Próbálja ki!2020.09.20. 07:38Így készítsen görögdinnyéből savanyúságotSokkal finomabb, mint gondolná.Sokkal finomabb, mint gondolná.
ötletes2020.03.28. 07:12Ne öntsük ki a savanyúságlét, használjuk fel kreatívan!A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.A savanyúságok levét nem kell kiönteni, fel lehet használni húspácoláshoz, de akár egy finom koktél is feldobható vele.
tökéletes alapanyagok2019.04.14. 13:38Megmutatjuk, mi a titka a házi kolbásznak, sajtnak vagy épp a lekvárnakNem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?Nem vitás, hogy a kistermelők portékái finomabbak a bolti kínálatnál. De vajon miért?
Ivád2019.02.01. 11:12Nem csoda, hogy méregdrága, már Ivád is kifogyott a káposztábólA kedvelt ivádi savanyítóüzemben is fogytán van a káposzta.A kedvelt ivádi savanyítóüzemben is fogytán van a káposzta.
Ivád2018.08.17. 10:53Egyre jobban keresik az ivádi savanyúságotA helyi savanyítóüzemben az idén is a kapacitásának megfelelő mennyiséget dolgoznak fel friss, főként helyben és a környéken termesztett zöldségekből: uborkából, paprikából, káposztából.A helyi savanyítóüzemben az idén is a kapacitásának megfelelő mennyiséget dolgoznak fel friss, főként helyben és a környéken termesztett zöldségekből: uborkából, paprikából, káposztából.