íme, a titok
2017.10.18. 17:15
Süssön ropogós csörögefánkot!
A csörögefánk akkor jó, ha éppen annyira ropogós, amennyire kell, ehhez azonban nem árt ismerni az elkészítés titkát.
Hűvös őszi estéken meglepheti magát egy finom desszerttel, a csörögefánk pedig éppen ideális ehhez. A Fanny konya receptje alapján megtudhatja, hogyan készül.
Hozzávalók (24 darabhoz):
400 g liszt + a nyújtáshoz
½ tasak sütőpor
1 csipetnyi szódabikarbóna
1 csipet só
1 tasak vaníliás cukor
50 g kristálycukor
100 g vaj
2 db tojás
3 ek tejföl
olaj a sütéshez
Elkészítési idő: 60 perc
Egy darab: 130 kcal
Borítókép: VGstockstudio / Shutterstock.com
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre