Fortély
2021.01.29. 07:30
Fánkot sütni tudni kell!
A farsangi finomság sikere nem csak a tésztán múlik, sokat számít az is, hogy megfelelő módon süti-e meg.
Forrás: Illusztráció/Shutterstock
Az edénynek lehetőleg magas legyen az oldala, hogy a forró zsiradék ne fröccsenjen ki – írja legutóbbi számában a Vasárnap Reggel című hétvégi magazin.
Legjobb a zománcozott vagy rozsdamentes acélból készült darab. Az elkészült fánkok kiszedéséhez célszerű csipeszt alkalmazni. Az édes tészták sütéséhez mindig használjon friss olajat.
Így lesz tökéletes
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre