Szpíker Korner

2024.06.13. 20:41

Szoboszlai és Orbán nevét kiabálták, Sziget-fesztiválhoz hasonlított a válogatott edzése

A labdarúgó Európa-bajnokság ideje alatt a Szpíker Korner videós sorozat szintet lép, hiszen a nyári kontinenstorna alatt a Mediaworks sportos újságírói és a Németországba kiküldött tudósítói jelentkeznek be az élő adásba. Az első részben a magyar válogatottat övező őrülettel foglalkozunk és az is kiderül, hogy miért rajonganak ennyien Szoboszlaiékért az Eb-helyszínén.

MW

Szoboszlai Dominik a szurkolókkal találkozott az edzés után

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Szabó Miklós

A Metropol munkatársa, Szabó Tamás Németországból jelentkezett be a műsorba, aki elmondása szerint nincs kánikula a kontinenstorna helyszínén. A tudósít azt is elárulta, hogy a legtöbb magyar szurkoló kapucnis pulóverben volt a nyári időszak ellenére.

A válogatott tegnapi edzése egy Sziget-fesztiválhoz hasonlított, csak nem koncertek voltak. Sokan szeretik a csapatot, a helyi német lakosok is kijöttek, és Szoboszlai és Orbán nevét skandálták

– mondta el Szabó Tamás, aki hozzátette, hogy egy felszabadult, feszültség nélküli magyar csapat edzésének volt szemtanúja. 

Az egyaránt kisebb sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic még külön dolgozott válogatott első németországi edzésén. 

A podcast résztvevői egyetértetek abban, hogy a magyar válogatott továbbjutása nüanszokon fog múlni, de biztosak benne, hogy a Marco Rossi vezette válogatott mindent meg fog tenni azért, hogy minél sikeresebben szerepeljen

 – derült ki az Origo oldaláról

A németek a hazai pálya előnye miatt (is) a csoport legfőbb esélyese, Julian Nagelsmann vezetésével akár a legjobb négy közé kerülhetnek a tornán. További részletek ide kattintva hallgathat meg. A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb jövő szerdán a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában