Bulvár-celeb

2024.06.06. 10:35

Tóth Gabi és új szerelme elárulták, mi hozta össze őket

Az énekesnő és táncos szerelme a munkában és a magánéletben is megtalálták egymást.

MW

Forrás: Instagram

Rengeteg támadás érte őket az elmúlt időben, kizárólag azért, mert mernek lépni és szeretni. Tóth Gabi és Papp Máté Bence elképesztően hasonlóan látják a világot; ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy hamar megtalálják a közös hangot.

– Bátran mondhatom, hogy a közös értékek hoztak össze bennünket. Nem hirtelenjében alakult ki kettőnk kapcsolata, hanem egyszerűen két nagyon hasonló lélek találkozott.

Az elején abszolút barátilag beszélgettünk, aztán egyre jobban éreztük, hogy meglehetősen szorosan kapcsolódunk egymás értékrendjéhez. Ahogy látjuk a világot, amiképp hozzáállunk az emberekhez, ezek nagyon fontosak, hiszen az alapját képezik annak, hogy két ember összeillő legyen, akár szerelemben, akár munkában. Mindkettőnk részéről mondhatom, hogy az akkori párunkkal nem voltunk jó kapcsolatban, bármennyire is akartuk. Amikor lezártuk a múltat, akkor kezdtünk el igazán ismerkedni Mátéval – árulta el Gabi a hot!-nak.

Rengeteg támadást kaptak az elején, amibe picit belerokkantak

Nem tagadják, hogy mindkettejüknek van egy szenvedélyes oldala.

– Amin keresztülmentünk, az sok feszültséget okozott.

Voltak súrlódások a kapcsolatunkban, de pont azt beszéltük, hogy ha ezt túléltük, akkor mindent túl fogunk.

– Rengeteg bántást kaptunk az elején, amibe kicsit mi is belerokkantunk, de talán pont az volt a mentsvárunk, hogy vannak közös céljaink, és együtt tervezzük a jövőt.

– Volt, amikor úgy éreztük, hogy átment rajtunk egy úthenger, de ezek nem a kettősünkből adódó félreértések voltak, hanem külső behatások nyomai. Ha van rajtam kalap, ha nincs, tök mindegy. Akit frusztrál az, hogy két fiatal, tehetséges ember virágzik, az mindenben megtalálja a hibát.

A legyek mindig a sz*rra repülnek, de mi a pillangókkal foglalkozunk

– jelentette ki az énekesnő.

„Mindig is Hannaróza érdekeit helyeztük az első helyre”

Máté elmondta: nagyon bántotta, hogy a szerelme ennyi rosszindulatú támadásnak volt kitéve az elmúlt egy évben. Azonban annak kifejezetten örül, hogy most látja igazán azt, hogy a párja kiteljesedett az életben.

– Gabit alapvetően azért „kövezik meg”, mert ő kifelé mindig családi idillt mutatott, de közben nem az volt. A párom – mai szóval élve – inf­luen­szer, tehát sokan követik az életét, emiatt a nyomás is nagyobb volt rajta, így egyértelmű, hogy nem beszélt a rosszról, mert csak a jót akarta megmutatni. A követők pedig ország-világ előtt megkövezték. Ilyet egy ember sem érdemel! Az is furcsa, amikor azt olvasom, hogy Gabi milyen konzervatív, azok pedig nem válhatnak el. A szerelmem most, mellettem tudja igazán megélni a konzervatív értékrendjét, ezt bátran kimondhatom.

A szüleim és én is azt az erkölcsi normát képviseljük, amiben Gabi is hisz

– tette hozzá Máté.

– Egyikünk sem volt már boldog a házasságban. Mi, mint szülők, mindig is Han­na­ró­za érdekeit helyeztük az első helyre, ezért örülök neki, hogy a volt férjem boldog párkapcsolatban él, hiszen ha ő boldog, én is az vagyok, emiatt pedig a kislányunk is az. Itt az a legfontosabb, hogy a gyermekünk kiegyensúlyozott legyen, és ez akkor lehetséges, ha mindkét szülője jól van – árulta el az édesanya.

A sok negatív komment mellett volt valami, ami biztos alapokon állt: kettejük kapcsolata.

– Nem játsszuk a szentet, emberek vagyunk, nekünk is megvannak a hibáink.

Nagyon kemény időszak volt, ami nagyon megviselt. Érzékeny lelkű emberek vagyunk, de soha senkinek nem akartunk ártani, csak bátran mertük élni az életünket. Viszont tényleg érezzük azt a szeretetet, amely az emberekből felénk árad. Az a mérhetetlen kedvesség, amivel naponta szembesülünk, az, hogy végre több a pozitív komment, mint a negatív, elképesztő érzés! – vallotta be az énekesnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!