Bulvár-celeb

11 órája

Újabb magyar sztárpár szakított

Tökéletes volt a boldogság, de minden jel arra utal, hogy már nincsenek együtt.

MW

Ennyi volt....

Forrás: Shutterstock

Fotó: Korawat photo shoot

Fenyvesi Barna nemrég kérte meg Halastyák Fanni kezét, aki boldogan igent mondott. „Gyönyörű szép kezecskéjére rá sikerült húzni, történt itt egy lánykérés a boksz után. Ha már az a meccs nem lett megnyerve, egy másik meccset megnyert magának, az biztos” – mondta VVBarna, és azt is elárulta a páros, hogy nem kapkodják el az esküvőszervezést, még legalább egy évet várnak vele – írja az Origo.

A Story azonban azt írja,  hogy Fenyvesi Barna Instagram-oldaláról az összes közös fotójuk egyik napról a másikra eltűnt, és nem is követik már egymást a közösségi oldalon, ezért sokan szakítást szimatolnak a háttérben. Ezt azonban egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Az előző szakítás nagyon megviselte az énekesnőt

Halastyák Fanni másfél évig járt együtt Szlépka Armanddal, akivel a külső szemlélődők szerint tökéletes volt a kapcsolatuk. A páros együtt indult útnak a TV2 Ázsia Expressz című műsorába is, ahonnan a fődíjjal tértek haza. A győzelem is arról tanúskodik, hogy ők ketten nagyon jó párost alkottak, hiszen egy ilyen versenyt csakis az a duó tud megnyerni, akik között tökéletes az összhang.

A kapcsolatuk egy év múlva mégis zátonyra futott...

Hogy pontosan, mi vezetett az elváláshoz, arról a felek hallgattak.

Az viszont ismert tény, hogy az énekesnő összeomlott a szakítás miatt.

Úgy tűnik, eddig tartott a szerelem, szakítás lett a vége
Forrás: RTL

Fanni az elmúlt hónapokban látványosan kezdte jobban érezni magát a bőrében. A nagy fogyása miatt sokkal több önbizalma lett, lecserélte a fél ruhatárát, szívesebben mozdult ki otthonról, a programjainak köszönhetően pedig megint találkozott férfiakkal is, és végül a szerelem is rátalált, de valami mégsem stimmel. Az énekesnő egy friss Instagram-posztban ugyanis azt fejtegeti, hogy mennyire megviselte őt a szakítás:

Veszíts! Csalódj! Utasítsanak el! Teljen be a pohár! Érezd magad bénának! Ezek a negatív események okozzák majd, hogy változtass. Csak akkor fogsz változtatni, ha már eléggé fáj

– idézte akkor Halastyák Fanni posztját a Ripost. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!