Ingyenes programok

2024.08.31. 09:00

Őszköszöntő napra várják a családokat a Várkert Bazárban

Az őszköszöntő-nyárbúcsúztató ingyenes családi napon koncertekkel, bábszínházzal, interaktív játékokkal várják a látogatókat szeptember 8-án, a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

MW

Illusztráció: Résztvevők a visegrádi csoport (V4) magyar elnöksége alkalmából rendezett családi napon Budapesten, a Várkert Bazár előtt 2018. május 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A Várkert Bazár MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint az eseménysorozat délelőtt Fabók Mancsi Bábszínháza A székely menyecske meg az ördög című előadásával veszi kezdetét.

Fabók Marcsi vándorszínházával 2009 óta járja az országot és a Kárpát- medence magyarlakta településeit. Előadásaik a magyar népmesékből, népballadákból, népénekekből vagy a klasszikus magyar irodalom forrásaiból táplálkoznak, játékukban megidézik a régi mesemondókat és a nagy hagyományú vásári bábjátékosokat

– írták a beharangozóban.

Ezt követően a Grecsó Krisztián gyerekverseire épülő Belefér egy pici szívbe című zenés-verses előadás szórakoztatja a gyerekeket, a Csík zenekar művészeinek közreműködésével. Délután 4 órától Gryllus Vilmos családi koncertje várja a közönséget.

Az előadások mellett délelőtt 10 órától este 6 óráig a Csupa Csoda Vándorjátszótér interaktív játékait is kipróbálhatják a látogatók.

A szervezők tájékoztatása szerint a családi nap ingyenesen látogatható, de a programok regisztrációhoz kötöttek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!