Celeb

2024.03.29. 13:30

Gyarmati Panka terhessége alatt is volt, hogy kézen állva edzett

Az egri sportoló, Gyarmati Panka alig veszített az erejéből a várandóssága alatt. Terhessége során is edzett.

Heol.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyarmati Panka a napokban édesanya lett. Legújabb posztjában követőinek a terhessége alatti edzéséről osztott meg néhány gondolatot.

Terhessége alatt is edzett Gyarmati Panka
Terhessége alatt is edzett Gyarmati Panka
Forrás: gypanka/Instagram

– Már az elején tudtam, hogy amíg csak lehet, mozgásban szeretnék maradni. Néhány nehézségtől és kényelmetlenségtől eltekintve “könnyű” terhességem volt, ami lehetővé tette, hogy egészen a legvégéig sportoljak. Az edzések természetesen idővel megváltoztak - írja az egri snowboardos.

Kiemelte, a magas intenzitásúak egyáltalán nem estek jól számára, hiszen egyből megugrott a pulzusa. 

– A 30. hétig néhány feladat elhagyásától eltekintve (mint hasizom, dinamikus feladatok és a többi) nem sokban változott az edzésem. Ott történt egy nagy fordulat, és elhatároztam, hogy szakmai segítséget kérek - osztotta meg követőivel Panka.

Hozzátette, nem volt semmi probléma, de érezte, hogy többet tudna csinálni, mint amit ilyenkor kellene, így jónak látta, ha van, aki lefékezi őt.

– Nagyon örülök, hogy mindvégig kitartottam (mert nem, még így is nagyon nehéz volt), hiszen több volt az energiám, testileg és lelkileg is feltöltött, és kellőképpen felkészített életem legnagyobb kihívására, a szülésre. Remélem, hogy minél hamarabb újra visszatérhetek - zárta gondolatait Instagram-bejegyzésében Panka.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában