Hirdetés

2024.04.26. 09:47

Imádod a jó olasz pizzát? Készítsd el, és élj is meg belőle!

Azt mondják, csinálja azt az ember, amit szeret. Nos, a pizza alighanem mindennapjaink egyik legkedvesebb étele. Lényegében több is mint étel, az igazi olasz szenvedély és életérzés jut róla eszünkbe. A pizzaszakácsat pedig valódi művészet. Varázsgömböt tart a kezében, aki a kemencék mesterévé válik!

Heol.hu

Forrás: freepik.com

Pizzaszakács állás és karrier – Baja az új Nápoly!

Ma már nem kell Nápolyig menni ahhoz, hogy az ember egy finom – akár nápolyi – pizzát egyen. Ez pedig a vendéglátó egységeknek és pizzaszakácsoknak köszönhető leginkább. Baja városa turisztikailag is kedvelt terület, a Mohács-szigettel szemben, a Duna mellett pedig sokak foga fáj egy finom pizzára. Éppen ezért gyakran adódhat munkalehetőség is azoknak, akik kiszolgálnák ezt a nem is kis tábort!

Szakács-, pizzaszakács állás Baján, akár azonnali kezdéssel – ehhez hasonló állásokra is pályázhatnak a bajaallas.hu oldalon, akik értik, mitől lesz pizza a pizza!

Hogyan lehet valakiből “mesterpizzaszakács”?

Pizza és pizza között ugyanis óriási különbség van. Ezt minden fogyasztó is pontosan tudja. Éppen ezért nem mindegy, hogyan és milyen recept alapján, kinek a kezéből készül el. A jó pizzaszakács szenvedélyből teszi a dolgát, és a lehető legprecízebben odafigyel az apró részletekre is. Ennek csínját-bínját ellesheti képzéseken, tanfolyamokon, szakács iskolában, vagy akár edukálódhat is róla az interneten, olvashat, videókat nézhet és így tovább. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, és mind tudjuk, hogy gyakorlat teszi a mestert.

Milyen előrelépési- és karrierlehetőségek adódnak a pizzaszakácsok számára?

Változó, hogy hol milyen elvárásoknak és kompetenciáknak kell megfelelni ahhoz, hogy felvegyenek valakit egy ilyen pozícióra. Elképzelhető az is, hogy egyes helyen remek a betanítás, máshol pedig már kész emberre van szükség. Aki viszont kiváló szakemberré válik e területen és a vendégek is köztudottan imádják a helyet, remek ajánlóleveleket szerezhet magának. Aki pedig bekerül egy-egy nagyobb, népszerű vendéglátó egységbe, hosszú időre bebiztosíthatja karrierjét. Így pedig a fizetési lehetőségek is egyre inkább megugorhatnak.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában