Gyermekáldás

2024.07.27. 19:20

A babavárás izgalmairól vallott Csézy

Sokáig küzdöttek, hogy gyermekük legyen, de kitartásuk elnyerte jutalmát. Mostmár a babavárás örömeibe feledkezhetnek bele.

Heol.hu

Csézi Erzsébet, vagyis művésznevén Csézy évek óta küzdött azért, hogy édesanya lehessen. A 44 éves énekesnő attól tartott a legjobban, hogy kifut az időből, ám sosem adta fel a reményt, hogy saját gyermeke szülessen. Számára az élet legfőbb értelme a gyermekáldás, és nem tudta volna elképzelni enélkül az életét. Tizennyolc évvel idősebb férjével együtt évek óta sokat tettek azért, hogy családjuk lehessen és küzdelmük nemrég ki is fizetődött - írja a Bors. Most a babavárás napjai jönnek.

SZL_3420
Csézy és férje, Szabó László immár a babavárásba feledkezhetnek bele
Csézy és férje, Szabó László immár a babavárásba feledkezhetnek bele
Forrás: Szabolcs László/MW Bulvár

- Ha nekem valaki azt mondta volna, amikor először meghívott, és először találkoztunk Egerben egy rendezvénynél, és valaki odajött volna és azt mondta volna, hogy négy év múlva ő lesz a férjed, hát biztos kinevettem volna – mesélte mosolyogva Csézy a Borsnak.

Az énekesnő és rákkutató férje már több mint tíz éve élnek boldog házasságban. Közös megható interjújukat a Tények közölte

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!