Még mindig lehet jelentkezni!

2024.05.08. 17:29

Imádta a kamera legújabb Tündérszépünket + videó

Még mindig lehet jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, és a fotózások sem értek véget, olyannyira, hogy a minap egy újabb lányt fotóztunk. Szőnyi Friderika Egerből érkezett a Villusion Stúdióba, és mutatta meg bájait kameránk előtt.

Tóthpál Zoltán

Legutóbb Szőnyi Friderika állt kameránk elé a Villusion Stúdióban

Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

A 21 éves szépség régi ismerősünk is lehetne, hiszen korábban már két alkalommal is részt vett a Tündérszépek szépségversenyen – igaz, akkor még nem Heves, hanem a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei mezőnyben próbált szerencsét. Akkor nem sikerült továbbjutnia, most azonban nagy tervei vannak: szeretne minél tovább menetelni a szépségversenyen.

Újabb szépség állt kameránk elé a Tündérszépek fotózásán
Szőnyi Friderika
Forrás: Gál Gábor/Heves Megyei Hírlap

– Korábban kétszer már szerepeltem a Tündérszépek szépségversenyen, akkor még Jászkunságban. Nagyon jól éreztem magam. Hobbim a műkörmözés, és szabadidőmben nagyon szeretek kirándulni is. Korábban nem sikerült továbbjutnom, ám most az a célom, hogy minél tovább jussak a versenyben. A Facebookon figyeltem fel a szépségversenyre, ezután pedig eldöntöttem, hogy megmérettetem magam – mondta el portálunknak Friderika.

Megtudtuk róla azt is, hogy kedvenc étele a pizza, itala pedig a kóla. Mindenféle zenét szívesen meghallgat, a parfümök közül pedig a Guess márkára esküszik. Magassága 165 centiméter és a vízöntő csillagjegyében született.

A majdnem kétórás fotózás alatt a barna hajú szépség kimondottan ügyesen mozgott kameránk előtt, s a bonyolultabb beállásokat is örömmel teljesítette fotósunk kérésére. Személyében egy igazi energiabombát ismerhettünk meg. Nem kérdés, ha kameránk beszélni tudna, egészen biztosan imádná az egri lányt.

Olvasóink pedig már értékelhetik is Friderikát. Minden egyes szívecske sokat segíthet neki abban, hogy minél tovább meneteljen a szépségversenyen.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Heves vármegye szépségei Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok vármegye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában