Rendőrség, városrendészet

2024.04.28. 10:12

Körözött bűnözőkre és drogos bandára is lecsaptak Gyöngyösön

Az önkormányzat támogatásának köszönhetően a gyöngyösi városrendészet közös szolgálatot indított a rendőrséggel.

Heol.hu

- Ez nemcsak amiatt jó, hogy a közterületi jelenlétet is növelni tudjuk, hanem az eljárás is hatékonyabbá válik, hiszen a rendőrségnek jóval több jogköre van, így ha észlelünk bármilyen jogellenes cselekményt, akkor helyben már a rendőr kolléga el tud járni - derült ki a gyöngyösi városrendészet Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből.

Beszámoltak arról is: pénteken a közös szolgálat során jött az értesítés, miszerint egy, a városendészek által is jól ismert férfi a buszpályaudvaron ordibál, azonban mire a járőrpár kiért, a férfinak már hűlt helye volt, azonban később a Petőfi úton ráakadtak. Kiderült, körözték, így a rendőrségen előállították.

- Majd később a városrendész járőrszolgálata kért segítséget, miután négy gyanús személyt észleltek a Gyár utca környékén. Egyikük igazolni sem tudta magát, valamit kábítószergyanús anyagot is találtunk nála, így őt szintén a rendőrségre szállítottuk, valamit köztisztasági szabálysértés miatt még bírságot is kapott - tették még hozzá a bejegyzésben.

De a Mátrai úton, az általános járőrözés során a közös szolgálatot erősítő polgárőr észlelésének jóvoltából is találtak egy körözött férfit. Az elkövetőt gyógyszerhamisítás miatt keresték, így értesítették a hatóságot, akik elszállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában