Féltékeny volt

2024.05.28. 18:09

Kövekkel dobálta, összekarcolta exe barátnőjének autóját a féltékeny nő

Több mint egymilliós kárt okozott a féltékeny nő, amikor exe barátnőjének autóján akart bosszút állni. Összekarcolta, kövekkel dobálta a jűrművet.

Heol.hu

A nagyobb, vagyis az ötszázezer forintot meghaladó kárt okozó rongálás bűntette a Büntető Törvénykönyv szerint súlyosabban büntetendő, mint a garázdaság vétsége. Az Egri Járási Ügyészség erre tekintettel nem garázdasággal, hanem nagyobb kárt okozó rongálás bűntettével vádol egy gépkocsit rongáló 33 éves nőt - közölte portálunkkal dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész. A nő kövekkel is megdobálta a járművet.

Összekarcolta, kövekkel dobálta exe barátnőjének autóját a féltékeny nő
Összekarcolta, kövekkel dobálta exe barátnőjének autóját a féltékeny nő
Forrás: Magyarország Ügyészsége

Mint elmondta, a vádlott tavaly augusztus 15-én éjjel Egerben a válófélben lévő férje barátnőjének egy társasház mellett parkoló márkás személygépkocsiját rongálta meg azt követően, hogy a férfi nem engedte be őt a közös lakásukba. A nő egy kulccsal összekaristolta a jármű karosszériáját és szélvédőjét, majd kövekkel dobálta az autót, amivel nem csak mások éjszakai nyugalmát zavarta meg, de több mint egymillió forint összegű kárt is okozott, melyet azóta megtérített.

A járási ügyészség az ügy összes körülményének mérlegelését követően pénzbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben - tette hozzá a sajtószóvivő ügyész.

Több hasonló esetről is írtunk. Féltékenységből betörte az autó szélvédőjét egy 29 éves nő, mert exe új kapcsolatot kezdett. Másik esetben nem tetszett a tarnaleleszi férfinak, hogy a felesége jóban van a ház lakóival, ezért betörte az autó ablakait.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában