Balesetveszély

2024.06.26. 15:25

Az M3-ason sétált és telefonált egy nő, Kerekharasztnál látták

Sétált az autópályán. Nem értjük.

Molnár Helga

A Budapesti Autósok kapott egy igen érdekes videót, melyen egy sétáló nő látható az M3-as autópályán. Az esetet egy olvasójuk rögzítette, majd küldte el
– Június 16-án, hazafelé Nyíregyházáról Budapest irányába, a Kerekharaszti benzinkút mellett váratlan meglepetésben volt részünk. A belső sávban nagyjából 120-130-al haladva egy sétáló alakot láttunk „elsuhanni”, igazából még megijedni sem volt időm, mert az előttem haladó Ford takarásából jött elő. Azt később otthon, a fedélzeti kamera videóján láttuk, hogy a hölgy éppen mobilon beszélgetett, ezen az ideálisnak éppen nem mondható területen.

A vasárnap délutáni forgalomnak megfelelően a kocsik egymás mögött haladtak, ekkor még elég jó sebességgel, nem tudom mikor és hogyan kerülhetett oda az illető, és mi is volt a célja az ott tartózkodásával. Lehet, hogy a másik oldali kútról jött át, ezt sem zárom ki. Ha valaki kisebb rutinnal vezet, lehet megijed és félrerántja a kormányt ezzel egy komoly balesetet tudott volna okozni, de szerencsére – tudtommal – ez nem történt meg – írta meg az olvasó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában