Baleset

2024.06.18. 13:25

Sziklafalnak ütközött egy motoros Kékestetőnél

Fakidőlés, balesetek és méhbefogás is szerepelt a tűzoltók teendői között hétfőn.

Heol.hu

Hétfőn összesen 7 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. Az 1 tűzesetet és 5 műszaki mentést összesen 6 hivatásos és 1 önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 1 kiérkezés előtt felszámolt káresethez is vonultak a tűzoltók - áll a katasztrófavédelem közleményében.

Mint írják, reggel üzemanyag szivárgott két autóból Kál-Kápolna vasútállomásánál. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók megszüntették a szivárgást, majd eltakarították a kifolyt üzemanyagot.

Sziklafalnak ütközött egy motoros délelőtt a Kékestetőre vezető úton. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a motort, majd biztosították a helyszínt, a motoros súlyos sérüléseket szenvedett.

Egy fa dőlt a kerékpárútra Egerszalók határában délelőtt. Az egri hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a veszélyes fát.

Családi ház tetőterében keletkezett tűz tegnap délután Gyöngyösorosziban, a Móricz Zsigmond utcában. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal akadályozták meg a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egységek egy embert létrákon keresztül kimentettek az ingatlan tetőtéri szobájából, illetve az oltás közben egy gázpalackot is kivittek az épületből. A lángok öt négyzetméternyi területen pusztítottak, a tűzben senki nem sérült meg.

Este az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport önkéntesei Egerben a Vécseyvölgy utcában ingatlant veszélyeztető méheket fogtak be.

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó este Abasár és Markaz között, a 2416-os út 8-as kilométerszelvényénél. A kocsiba annak vezetője beszorult, őt a műszaki mentést végző gyöngyösi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből. A mentők a sérültet megfigyelésre kórházba szállították. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!