Forgalomleállás

2024.07.01. 14:38

Újabb baleset az M3-ason, kamionok ütköztek össze

Hétfőn délután a 131-es kilométernél baleset történt, a forgalmat leállították.

Heol.hu

Friss

A baleset miatt a rendőrség a forgalmat a 139-es jelű Mezőnagymihály/Mezőkeresztes csomópontban letereli a sztrádáról - hívja fel a figyelmet az Útinform

Délután három óra után pár perccel kimentették az M3-ason kamionba szorult embert - írja a katasztrófavédelem. A közlemény szerint a mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók a mentők közreműködésével kiemelték járművéből azt az embert, aki beszorult egy kamionba, miután összeütközött három tehergépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkövesd térségében, a 132. kilométernél. A rajok feszítővágót is használta a beavatkozás során. Az első értesülésektől eltérően nem három, hanem két kamion részese a balesetnek, a harmadik érintett jármű pedig egy kisteherautó. Mentőhelikopter is érkezett a karambol helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaszakaszt.

Korábban írtuk

Baleset történt az M3-as autópálya főváros felé tartó oldalán, Mezőkövesd térségében - adta hírül az Útinform. A 131-es km-nél a helyszínre mentőhelikopter érkezett, ezért a forgalmat megállították. 

A katasztrófavédelem tájékoztatójából kiderült, a baleset délután három óra előtt pár perccel történt, amely során összeütközött három kamion. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt a műszaki mentést végző mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók szabadítják ki. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaszakaszt.

Továbbá a 3-as főúton, Bükkábrány határában egy személyautó motorossal karambolozott. A 153-as km-nél sávzárás követel figyelmet!

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!