Őrület

2024.07.12. 11:35

Teherautóval vitte ki a kaput, majd lopott motorral furikázott Egerben az ámokfutó

Teherautóval hajtott egy férfi egy egri telephely ajtajának és falának, hogy szabaddá váljon az út.

Heol.hu

Egy egri telephelyről érkezett bejelentés július 10-én este, hogy valaki betört oda is - közölte portáunkkal Soltész Bálint Heves vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

Driver,Behind,The,Wheel,In,Truck,Cabin
Teherautóval tombolt egy férfi az egyik egri telephelyen (Illusztráció)
Fotó: Hryshchyshen Serhii / Forrás: Shutterstock

– A helyszíneléskor – a biztonsági kamerák felvételei alapján – kiderült, hogy egy férfi bemászott a telephely udvarára, beült egy teherautóba, és a benne lévő kulccsal elindította. A járművel először az udvar nagykapujának, majd az épület hátsó bejárati ajtajának hajtott. Az ajtó kiszakadt a helyéről, és hat, mögötte letámasztott motorkerékpárt is megrongált. Miután így szabaddá vált az útja, magához vett egy motorkerékpárt és egy bukósisakot, majd elhajtott - részletezte a sajtószóvivő.

Kiemelte, rövid motorozás után megállt az egri Knézich Károly utcában, ott fogták el a rendőrök. A 28 éves berceli férfit előállították az Egri Rendőrkapitányságra, ahol kétrendbeli jármű önkényes elvétele, egyrendbeli lopás, valamint kilencrendbeli rongálás miatt indult ellene eljárás.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!