Tragédia

2024.08.27. 19:06

Halálos tűzeset Bükkábrányban

Kedden délután jelezték a katasztrófavédelem műveletirányításának, hogy Bükkábrányban, a Kossuth úton kigyulladt egy családi házzal egybeépített, műhelyként használt garázs - közölte portálunkkal a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Heol.hu

Kigyulladt egy melléképület

Forrás: Shutterstock

Hat járművel vonultak a tűzoltók a százötven négyzetméteres családi házhoz. A hetven négyzetméteres garázs teljes terjedelmében égett, és a mellette lévő, szintén hetven négyzetméteres fedett kocsibeálló is lángra kapott. A garázsban egy személyautó, a beállóban egy furgon állt, ezekre is átterjedtek a lángok, ahogy a családi ház tetőszerkezetére és két szobájára is. A műhelyben még a tűzoltók kiérkezése előtt felrobbant egy gázpalack, három másikat a tűzoltók hoztak ki és hűtötték vissza azokat, megelőzve ezzel, hogy felrobbanjanak - olvasható a közleményben.

A tűzoltók több mint két órán át oltották a lángokat. Az épület átvizsgálása közben egy középkorú férfi holttestét találták meg a műhelyben. A tűz keletkezési helyének, idejének és okának feltárása érdekében a katasztrófavédelem tűzvizsgálatot indít.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!