Kigyulladt

2024.09.06. 06:49

Teljes terjedelmében égett egy kamion Egerbocs mellett, lezárták az utat

A járműre szerelt gáztartályok fáklyaszerűen égtek.

Heol.hu

Kigyulladt egy gázüzemű nyerges vontató a 25-ös főút 32-es és 33-as kilométerszelvénye között, Egerbocs térségében pénteken hajnalban. A pétervásárai és az egri hivatásos, valamint a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki a helyszínre, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották a teljes egészében égő kamion tüzét. A munkálatokat nehezítette, hogy a járműre szerelt két gáztartály fáklyaszerűen égett. Az egységek négy vízsugárral fékezték meg a szétkapcsolt szerelvény lángjait, a raktérből szivárgó füstöt felderítették egy védősugár fedezete mellett. A jármű tüze háromszáz négyzetméteren a környező száraz fűre is átterjedt, a tűzoltók ezt is eloltották - adta hírül a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy kamion a 24-es főúton, Egerbocsnál. A 33-as kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat megállították - írja az Útinform.

A Voláninform Facebook-oldalán jelezte, hogy teljes útzár miatt a 3400-as vonalon közlekedő járataik Eger, Kővágó tér; Nagylapos; Felnémet felsőtárkányi elág.; Almár vasúti megállóhely; Hobbi telkek; Szarvaskő, Újtelep; Központ; Mónosbéli elágazás; Egercsehi, Villói tanya megállóhelyek érintése nélkül, megnövekedett menetidővel közlekednek. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!